1. قابل توجه نویسندگانی که مقالات آنها بصورت پوستر با ارائه یا سخنرانی پذیرفته شده است اما فرصت آماده سازی فایل خود را نداشتند
نویسندگانی که مقالات آنها بصورت پوستر با ارائه یا سخنرانی پذیرفته شده است اما فرصت آماده سازی فایل خود را نداشتند، می توانند مقالات خود را در "قالب پوستر بدون ارائه" تا آخر هفته جاری (مورخ ۱۵ بهمن) ارسال نمایند و "گواهی پوستر" دریافت کنند.
2. اطلاعیه تمدید مهلت ارسال پوستر و سخنرانی های پذیرفته شده
مهلت ارسال پوستر و سخنرانی های پذیرفته شده تا ساعت 18 روز دوشنبه 11 بهمن ماه تمدید شد.
3. اطلاعیه نحوه ارسال پوستر و سخنرانی های پذیرفته شده
نویسندگان گرامی برای اطلاع از نحوه ارسال پوستر و سخنرانی های پذیرفته شده، لطفا به زبانه راهنماها موجود در صفحه اصلی سایت مراجعه بفرمایید.
4. اطلاعیه انواع مقالات پذیرفته شده
انواع مقالات پذیرفته شده به شرح زیر است: 1. پوستر بدون ارائه 2. پوستر با ارائه 3. سخنرانی
5. اطلاعیه مقالات پذیرفته شده
تمام نویسندگانی که مقالات آنها پذیرفته شده است، توجه داشته باشند که در روز سه شنبه (۵ بهمن ماه) جزئیات فرمت ارسال پوستر یا سخنرانی اعلام می گردد.
6. زمان اعلام نتیجه داوری چکیده مقالات
نتایج داوری چکیده مقالات تا 5 بهمن اعلام می شود